Tjitte de Wolff Tuin & Park

Gemeenten, hoveniers, groenbedrijven, campings, tuin- en grondeigenaren zijn bij ons aan het juiste adres voor professionele tuin- en parkmachines en accugereedschappen. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment kwaliteitsproducten. Je kunt bij ons terecht voor zitmaaiers, gazonmaaiers, kettingzagen, handgereedschappen en veel aanverwante artikelen. Van tuinonderhoud tot groot groenbeheer, wij hebben het in huis.

Wij staan klaar voor zowel particulier als zakelijke klanten!

Met een breed aanbod, uitgebreide winkel én eigen werkplaats laten wij niemand stilstaan!

Onze merken

Wij verkopen werkelijk alles op het gebied van landbouwmechanisatie. En meer... Bijzonder aan ons assortiment is de sterke vertegenwoordiging van A-merken. Maar als een specifiek product niet voorradig is of je bent op zoek naar een bepaald artikel of een ander merk, dan regelen we dat. Bij Tjitte de Wolff is geen nee te koop!

Onkruidbestrijding

Naast de spuitapparatuur is onze toeleverancier Empas sinds 1999 gespecialiseerd in thermische onkruidbestrijding met heet water. Innovatie, eenvoud, vakmanschap en verantwoord omgaan met het milieu zijn belangrijke kernwaarden van dit bedrijf. De jarenlange ervaring in machinebouw staat garant voor betrouwbare producten.

Onze klanten zijn daarom verzekerd van kwaliteitsmachines die eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te bedienen zijn.

Mechanische onkruidbestrijding

Naast de thermische methoden heetwater (onkruid koken) en branden (niet open vuur systeem), zijn er ook mechanische manieren om onkruid tegen te gaan. Door middel van een onkruidborstelmachine met een staalborstel kan onkruid worden verwijderd.

Er zijn bij ons machines met diverse typen borstels verkrijgbaar. Je kunt dus altijd het beste resultaat behalen met zo min mogelijk beschadigingen op de verhardingen.

Trilplaten

Bij Tjitte de Wolff worden aan ondernemers en particulieren nieuwe en gebruikte trilplaten, doorslijpers, vloerzaagmachines en stampers verkocht. Wij kunnen een uitgebreid assortiment bieden van diverse merken trilplaten. Voor iedere klus hebben wij de juiste trilplaat in huis.

Ook kun je bij ons terecht voor allerlei onderdelen, de reparatie en het onderhoud van trilplaten.

Bosbouw en houtverwerking

Bij ons kun je terecht voor een groot assortiment bosbouwmachines. Of het nu gaat om een bosbouwmachine voor een kraan of een bos- en bermmachine. Onze bosbouwproducten kenmerken zich door de lange levensduur en de innovatieve technieken.

Alles wat met het verwerken van hout te maken heeft kunnen wij leveren. Van houtversnipperaars, klepelmaaiers tot allerlei snoeiapparatuur. Bij Tjitte de Wolff vind je het! Bel ons voor het uitgebreide assortiment op 0514 - 53 15 74 of kom langs in Tjerkgaast.

Tjitte de Wolff Industriemechanisatie

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen je graag verder.


Bel 0514 - 53 15 74 of stuur ons een mail.