Tjitte de Wolff Landbouwmechanisatie

Door ons uitgebreide pakket en ruim magazijn kan de industriële sector prima terecht bij Tjitte de Wolff. Wij verzorgen ook diverse constructiewerkzaamheden, zoals bootsteunen en -karren. Voor VA-keur-gecertificeerde keuringen aan bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers en elektrisch gereedschap kun je met een gerust hart een beroep op ons doen.

Met een breed aanbod, uitgebreide winkel én eigen werkplaats laten wij niemand stilstaan!

Heftrucks

Wij leveren aan veel bedrijven heftrucks, nieuw of gebruikt. Ze zijn onmisbaar bij veel bedrijven, voor intern transport en allerlei magazijnwerkzaamheden. Er zijn diverse types heftrucks, zoals de vorkheftruck en de smalle gang heftruck. Wij adviseren onze zakelijke klanten graag over ons uitgebreide assortiment. Voor zowel een nieuwe als een goed onderhouden tweedehands heftruck ben je bij ons aan het juiste adres.

VA-Keur

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector.
 
De voordelen van het laten uitvoeren van veiligheidskeuringen door ons zijn:
 
een completere keuring;
eén keurmerk voor alle arbeidsmiddelen;
gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportages.
 
VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. Alle informatie over de gekeurde arbeidsmiddelen wordt dus vertrouwelijk behandeld en digitaal gearchiveerd.

Aanhangwagens en karren

Op zoek naar een geschikte aanhangwagen? Ook hiervoor kom je langs bij Tjitte de Wolff. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan aanhangwagens, maar kunnen ook een aanhanger of een kar op maat leveren. Zowel nieuw als gebruikt. Vertel ons de wensen en eisen en wij gaan voor je op zoek naar een geschikte aanhanwagen. Nieuw of tweedehands. Uiteraard maken wij graag een vrijblijvend voorstel. Kom eens langs of bel naar 0514 - 53 15 74.

Merlo Roto verreikers

Van het merk Merlo verkopen we het complete assortiment verreikers, zowel vast als roterend, DBM zelfladende betonmixers en Cingo multifunctionele rupsdumpers. Betrouwbare machines die gekenmerkt worden door innovatie en technologie, de onderscheidende kenmerken van Merlo.

Reinigingstechniek

De vraag van onze klant staat alrijd centraal in onze ontwikkeling. Hoe kunnen wij met ons aanbod reinigingsmachines en -systemen helpen om je doelstellingen te verwezenlijken? Hygiëne en een schone, frisse werkplek horen daar onlosmakelijk bij. Maar ook het plezier van de gebruiker, het kostenaspect en ons micro- en macromilieu. Met die aandachtspunten in het achterhoofd ontwikkelt en bouwt onze toeleverancier DiBO aan machines die hun werk uitstekend doen, voor mensen die hun werk graag perfect doen. Want, hoewel de kwaliteit van onze producten vanzelfsprekend is, hebben de prestaties van de machines onze continue aandacht. Innovatieve technologie die schoner en duurzamer is, design dat praktischer en ergonomischer is, motoren die stiller zijn of systemen die krachtiger reinigen.

Wij zijn continue samen met onze klanten op zoek naar de meest optimale reinigingsproducten, van cleaners tot hogedrukreinigers. Onze high tech-productieomgeving, de vakkundige mensen en een scherp oog op de markt, vormen de basis van deze ‘groene brigade’. En dat is een schone zaak!

Tjitte de Wolff Industriemechanisatie

Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen je graag verder.


Bel 0514 - 53 15 74 of stuur ons een mail.