Iseki

Kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitgebreid programma. Een vertrouwd begrip! Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compact tractoren een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie. Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen.

ADVIES OP MAAT AFHANKELIJK VAN UW WENSEN EN EISEN

Samen kijken we naar uw vraag en brengen we in kaart welke werkzaamheden u wenst uit te voeren met uw machine. Wij bieden u een ruim programma toebehoren voor een veelvoud aan toepassingen. Zo zorgen wij steeds voor de machine die optimaal past in uw situatie. Wenst u graag eerst een Iseki compact tractor of maaier uit te proberen, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend een demonstratie aanvragen. Zo kunt u zelf ondervinden welke machine het beste past voor uw situatie.

Wij zijn er trots op al lange tijd met dit merk te mogen werken en vertellen er graag meer over!

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Mededeling
Graag nodigen wij u van harte uit voor onze Zomershow, op maandag 11 juli vanaf 13.30 uur tot 21.00 uur. Na 2,5 jaar kunnen wij u eindelijk uitnodigen op ons bedrijf in Tjerkgaast. Tijdens de zomershow staan de deuren van werkplaats, winkel en showroom open. Er worden nieuwe machines getoond en er is een hapje en drankje aanwezig. 
 
Op deze dag is ook de Deutz-Fahr roadshow “Drive it to believe it’’ aanwezig op ons bedrijf. Hierbij staan 7 tractoren klaar voor een proefrit. Kom zelf rijden met onze nieuwste modellen! 
 
Save The Date
Maandag 11 juli van 13.30 uur tot 21.00 uur
 
Wij verheugen ons op uw komst!