Ferris

Met Ferris bieden wij professionele machines voor de groenvoorziening die u helpen sneller te werken, terwijl u meer werk uitvoert met een groter gemak. Dit doen we doormiddel van de toonaangevende innovatie, standvastige prestaties en kwaliteit.

Ferris is zijn innovatiereis begonnen met het ontwikkelen van een meervoudig gepatenteerd veringsysteem voor een zitmaaier. Deze maaiers maken het mogelijk om sneller te maaien en niet te vertragen, zelfs niet op oneffen terrein. Ferris heeft deze innovatie laten groeien door het uitbreiden van het zero turn gamma vering. De maaidekken zijn zo ontworpen dat ze in harmonie samenwerken met het veringsysteem, u krijgt perfect gestreepte lijnen en een mooi egaal maaibeeld in minder tijd.

De serie loopmaaiers bieden u even indrukwekkende innovaties. Ferris introduceerde de eerste loopmaaier met hydrostatische aandrijving op de markt. Deze maaier zorgt voor een groter gebruiksgemak en een verbeterde veelzijdingheid.

Of u nu kiest voor een Ferris zitmaaier of loopmaaier, de hele productielijn is gebouwd met een stevige onverwoestbare constructie die bestand is tegen dagelijks intensief gebruik. Ferris maakt gebruik van 6mm dik staal op belangrijke plaatsen om gevoelige plaatsen te beschermen tegen de impact van trottoirs of bij het transport tussen uw verschillende locaties. De ingenieurs hebben ervoor gezorgd dat de bewegende delen langer hun werk blijven doen, waardoor u minder tijd verliest aan onderhoudswerkzaamheden.

Of u nou professional bent met personeel of een veeleisende particulier met een grote tuin, een Ferris maaier zal u tevreden gevoel geven bij elk gebruik.

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Mededeling
Graag nodigen wij u van harte uit voor onze Zomershow, op maandag 11 juli vanaf 13.30 uur tot 21.00 uur. Na 2,5 jaar kunnen wij u eindelijk uitnodigen op ons bedrijf in Tjerkgaast. Tijdens de zomershow staan de deuren van werkplaats, winkel en showroom open. Er worden nieuwe machines getoond en er is een hapje en drankje aanwezig. 
 
Op deze dag is ook de Deutz-Fahr roadshow “Drive it to believe it’’ aanwezig op ons bedrijf. Hierbij staan 7 tractoren klaar voor een proefrit. Kom zelf rijden met onze nieuwste modellen! 
 
Save The Date
Maandag 11 juli van 13.30 uur tot 21.00 uur
 
Wij verheugen ons op uw komst!