Het bedrijf

Familiebedrijf Tjitte de Wolff is niet meer weg te denken uit de regio. De onderneming is in 1988 opgericht door naamgever Tjitte de Wolff. Inmiddels runt zijn dochter Jetske samen met haar man Ronald Sieperda het bedrijf.


Ruim 30 jaar geleden zijn we begonnen als leverancier van tractoren en landbouwmachines. Inmiddels is ons landbouwmechanisatiebedrijf uitgegroeid tot dé partner bij aanschaf, onderhoud, reparatie en keuring van machines en gereedschappen voor de landbouw, industrie, tuin en park. Ook allerlei onderdelen van diverse merken zijn vaak uit voorraad leverbaar. Van alle markten thuis dus.

Naast een uitgebreid assortiment bieden wij uitstekende service en staan onze 20 medewerkers (bijna) altijd klaar voor onze klanten. Een oplossingsgericht bedrijf, waar flexibiliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij laten niemand stilstaan!

Winkel en showroom

In onze ruime showroom staan zowel nieuwe als gebruikte machines en allerhande gereedschappen. Een kijkje nemen kan uiteraard tijdens onze openingsuren. Daarnaast is er een mooie winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Veel onderdelen zijn uit voorraad leverbaar. Kom gerust langs in Tjerkgaast, wij helpen je graag!