Voertechniek voor de veehouderij

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt, dankzij ruim 70 jaar ervaring.
Uw koeien dienen elke dag een uitgebalanceerd rantsoen te krijgen om gezond en optimaal te kunnen presteren. Het is dus belangrijk om te focussen op een goede mengkwalitiet en goed voermanagement. Maar dat kost tijd. Nauwkeurig voeren is namelijk een belangrijke maar ook tijdrovende taak op het boerenbedrijf. Trioliet en Tjitte de Wolff helpt u daarbij. De voersystemen zijn zo gemaakt dat u zonder extra inspanning het beste maal voor uw koeien bereidt. Weet u nog niet welk systeem het beste bij u past? We begeleiden u in de keuze voor een voersysteem en kijken daarbij goed naar uw persoonlijke situaite. Met meer dan 70 jaar ervaring wat Trioliet heeft, weten we samen met Trioliet wat goed voor u en uw dieren is en durven we wel te zeggen dat we verstand hebben van voeren.

  • Voermengwagens
  • Zelfladende voermengwagens
  • Zelfrijdende voermengwagens
  • Automatische voersystemen
  • Kuilvoersnijders
  • Voerdoseerwagens
  • Kuilhappers

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Mededeling
Graag nodigen wij u van harte uit voor onze Zomershow, op maandag 11 juli vanaf 13.30 uur tot 21.00 uur. Na 2,5 jaar kunnen wij u eindelijk uitnodigen op ons bedrijf in Tjerkgaast. Tijdens de zomershow staan de deuren van werkplaats, winkel en showroom open. Er worden nieuwe machines getoond en er is een hapje en drankje aanwezig. 
 
Op deze dag is ook de Deutz-Fahr roadshow “Drive it to believe it’’ aanwezig op ons bedrijf. Hierbij staan 7 tractoren klaar voor een proefrit. Kom zelf rijden met onze nieuwste modellen! 
 
Save The Date
Maandag 11 juli van 13.30 uur tot 21.00 uur
 
Wij verheugen ons op uw komst!