Merlo

Merlo heeft door de meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van verreikers heel wat ervaring die enkel de klant ten goede komt. Door de jaren heen werd de verreiker ontwikkeld en gevormd naar de vraag van de gebruikers. De Merlo verreikers die we nu kennen zijn niet te vergelijken met de eerste verreikers. Jaar na jaar kwam Merlo er achter dat ieder landbouwbedrijf een andere verreiker nodig had. De ene landbouwer heeft nood aan een compacte verreiker en de andere een krachtige verreiker met een hoog hefvermogen

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Mededeling
Graag nodigen wij u van harte uit voor onze Zomershow, op maandag 11 juli vanaf 13.30 uur tot 21.00 uur. Na 2,5 jaar kunnen wij u eindelijk uitnodigen op ons bedrijf in Tjerkgaast. Tijdens de zomershow staan de deuren van werkplaats, winkel en showroom open. Er worden nieuwe machines getoond en er is een hapje en drankje aanwezig. 
 
Op deze dag is ook de Deutz-Fahr roadshow “Drive it to believe it’’ aanwezig op ons bedrijf. Hierbij staan 7 tractoren klaar voor een proefrit. Kom zelf rijden met onze nieuwste modellen! 
 
Save The Date
Maandag 11 juli van 13.30 uur tot 21.00 uur
 
Wij verheugen ons op uw komst!