Kverneland

Om het maximale uit jouw onderneming te halen, is het van belang jouw werkzaamheden te ontwikkelen en verder uit te breiden – niet alleen qua gewasopbrengsten, maar ook wat betreft jouw winst. Verbeter jouw productiviteit en rentabiliteit door een sterke focus op bodemvruchtbaarheid en gericht management, positieve uitkomsten te omarmen en ongunstige aspecten te minimaliseren.
Succes is een resultaat van het stellen van heldere doelen, van het uitstippelen van een passende strategie en het gebruik van middelen voor investeringen in de toekomst.
Resultaten behalen? Kverneland!

    • Grondbewerking
    • Zaaien
    • Strooien
    • Spuiten

 

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Mededeling
Graag nodigen wij u van harte uit voor onze Zomershow, op maandag 11 juli vanaf 13.30 uur tot 21.00 uur. Na 2,5 jaar kunnen wij u eindelijk uitnodigen op ons bedrijf in Tjerkgaast. Tijdens de zomershow staan de deuren van werkplaats, winkel en showroom open. Er worden nieuwe machines getoond en er is een hapje en drankje aanwezig. 
 
Op deze dag is ook de Deutz-Fahr roadshow “Drive it to believe it’’ aanwezig op ons bedrijf. Hierbij staan 7 tractoren klaar voor een proefrit. Kom zelf rijden met onze nieuwste modellen! 
 
Save The Date
Maandag 11 juli van 13.30 uur tot 21.00 uur
 
Wij verheugen ons op uw komst!