Deutz-Fahr

Landbouwbedrijven verschillen enorm van elkaar. Elk bedrijf heeft zijn eigen, geheel individuele successtrategie. Of het nu gaat om een groot, middelgroot of klein bedrijf, een loonbedrijf of een gemeentedienst, hoe ze ook van elkaar verschillen, ze hebben één ding gemeen, ze moeten slagen in hun onderneming. Dat is de reden waarom de techniek van de trekker volledig aan hun werkprofiel moet worden aangepast.

Deutz-Fahr is een merk dat enorm investeert in technologie. Het heeft als doelstelling de landbouwbouwer altijd te voorzien van ultramoderne maar betrouwbare landbouwtractoren, waarmee zijn werk verlicht wordt en de productiviteit geoptimaliseerd. Het bedrijf vervult deze missie met de grootste vastberadenheid en vol trots. Bij een Deutz-Fahr trekker wordt niets aan het toeval overgelaten.

Deutz-Fahr heeft een ruim aanbod met zeer veelzijdige modellen, variërend van 39 tot 336 PK.

Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Mededeling
Graag nodigen wij u van harte uit voor onze Zomershow, op maandag 11 juli vanaf 13.30 uur tot 21.00 uur. Na 2,5 jaar kunnen wij u eindelijk uitnodigen op ons bedrijf in Tjerkgaast. Tijdens de zomershow staan de deuren van werkplaats, winkel en showroom open. Er worden nieuwe machines getoond en er is een hapje en drankje aanwezig. 
 
Op deze dag is ook de Deutz-Fahr roadshow “Drive it to believe it’’ aanwezig op ons bedrijf. Hierbij staan 7 tractoren klaar voor een proefrit. Kom zelf rijden met onze nieuwste modellen! 
 
Save The Date
Maandag 11 juli van 13.30 uur tot 21.00 uur
 
Wij verheugen ons op uw komst!