Over ons

project

Tjitte de Wolff Landbouwmechanisatie, Tuin & Park en Industrie.
Al meer dan 25 jaar een begrip in Friesland met een groot nieuw en gebruikt assortiment.

 

Van smid naar specialist in de landbouwmechanisatie

Familiebedrijf Tjitte de Wolff is niet meer weg te denken uit de regio. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van tractoren, machines  voor de landbouw, industrie en tuin- en park. Naast een uitgebreid assortiment is uitstekende service een belangrijk speerpunt van onze bedrijfsvoering.

Service & advies

Onze vakkundige medewerkers zijn betrokken en klantgericht. Wij staan garant voor een professioneel advies en uitlevering volgens afspraak. Daarnaast vinden wij het belangrijk om voor onze klanten toegankelijk en flexibel te zijn. Zo bent u snel geholpen en kunt u weer verder met uw werkzaamheden.

Breed assortiment kwaliteitsproducten

Wij verkopen alles op het gebied van de landbouwmechanisatie. En meer! Ook wanneer wij een specifiek product niet in huis hebben, zorgen wij ervoor dat we het wel in huis krijgen.

Bijzonder aan ons assortiment is de sterke vertegenwoordiging van A-merken. Tjitte de Wolff is dealer van vele vooraanstaande merken in de landbouwmechanisatie en is VCA- en VA-keur gecertificeerd.

Alles in eigen beheer

We houden graag alles onafhankelijk in eigen beheer. In onze up-to-date werkplaats verzorgen onze vakkundige monteurs alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden en reparaties, als ook VA-keur-gecertificeerde keuringen aan bijvoorbeeld heftrucks, hoogwerkers en elektrisch gereedschap. Het is tevens mogelijk om op locatie reparaties, onderhoud en keuringen uit te voeren. Wij hebben daarvoor een compleet uitgeruste servicewagen.

Wij verzorgen ook allerhande constructiewerkzaamheden, zoals bootsteunen en bootkarren.

Tuin- en park.

Gemeenten, hovenier- en groenbedrijven, campings en particulieren zijn bij ons aan het juiste adres voor professionele tuin- en parkmachines. In onze winkel hebben wij een ruim assortiment kwaliteitsprodukten, zoals zitmaaiers, gazonmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers etc.

Enter your keyword